Στο Βελιγράδι με φόντο την οκτάδα της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 12:55
UPD:12:59
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει απόψε τις υποχρεώσεις του στη διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας με τον αγώνα στο Βελιγράδι (20/12, 20:00) απέναντι στον «Ερυθρό Αστέρα». 

Στο ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» η πειραϊκή ομάδα στοχεύει σε μια δεύτερη συνεχή νίκη, προκειμένου να βελτιώσει σε 7-8 το ρεκόρ του και να παραμείνει σε τροχιά οκτάδας και πλέι οφ.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να αποφύγει την τρίτη συνεχή ήττα και μάλιστα εντός έδρας, προκειμένου να βελτιώσει σε 6-9 το ρεκόρ της και να πλησιάσει την οκτάδα.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι έχοντας την παράδοση με το μέρος του, καθώς σε έξι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των δύο ομάδων μετρά πέντε νίκες.

Παράλληλα ο Σπανούλης έχει άλλο ένα κίνητρο, αφού απέχει 16 πόντους από την «εκθρόνιση» του Χουάν Κάρλος Ναβάρο από την κορυφή της κατάταξης με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση.

Ο «Λα Μπόμπα» έχει σταματήσει στους 4.152 πόντους, ενώ ο «V-Span» βρίσκεται ήδη στους 4.137. Μάλιστα, οι δυο θρύλοι της Ευρωλίγκας είναι οι μοναδικοί στην Ιστορία της διοργάνωσης που ξεπέρασαν τους 4.000 πόντους στην καριέρα τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις