Αποστολή στο Τελ Αβίβ για τον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 11:01
UPD:11:17
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Η ευρωπαϊκή αγωνιστική εβδομάδα ολοκληρώνεται απόψε (19/12, 21:05) στο Τελ Αβίβ για τον Παναθηναϊκό, που θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι «πράσινοι» στοχεύουν στο τέταρτο φετινό ευρωπαϊκό «διπλό», που αν έρθει θα τους επιτρέψει να μπουν πια σε τροχιά πρώτης τετράδας και θα σημάνει τη δεύτερη σερί νίκη για το συγκρότημα του Ρικ Πιτίνο.

Ταυτόχρονα, φτάνοντας στο 10-5 θα πιάσει την ομάδα του Τελ Αβίβ στην τέταρτη θέση και θα έχει ένα πλεονέκτημα απέναντί της, την ώρα που ο σύλλογος του Τελ Αβίβ θα παίξει μπροστά στο θερμό κοινό του για την πέμπτη συνεχή νίκη του. 

Ο Πιτίνο δεν θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Νίκο Παππά, ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, ενώ τη θέση του Έλληνα γκαρντ στη 12άδα θα πάρει ο Ρίον Μπράουν.

Η Μακάμπι, αντίθετα, μετρά πληγές: ο Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στους Κάσπι, Μπλακ, ΝτιΜπαρτολομέο και Ουόλτερς, ενώ ο νεοαποκτηθείς Άαρον Τζάκσον δεν είναι ακόμη διαθέσιμος.

Ως προς το παρελθόν των δύο ομάδων, οι «πράσινοι» σε 24 παιχνίδια κατέγραψαν 13 νίκες, με τελευταίο «διπλό» στις 22 Μαρτίου 2108 (76-75).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις