Επίδειξη Ολυμπιακού, 4-1 την ΑΕΛ

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 19:20
UPD:19:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε παρά μόλις τα 37 πρώτα λεπτά του αγώνα με την ΑΕΛ, στο Φάληρο, για να σημειώσει την ενδέκατη φετινή νίκη του σε 15 αγώνες, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 4-0 και κατεβάζοντας πλήρως ταχύτητα στο β΄ ημίχρονο επιβλήθηκαν με 4-1 των «βυσσινί», κάνοντας συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα που ακολουθεί, στον Βόλο.

Παράλληλα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που δείχνει ότι «ξεμπούκωσε» επιθετικά καθώς μετρά 12 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, άσχετα με το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του, το σκορ άνοιξε στο 9΄ ο Μασούρας με εν κινήσει πλασέ από σέντρα του Τσιμίκα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε από ασίστ του Σουντανί.

Το 3-0 σημείωσε στο 17ο λεπτό ο Σουντανί, ο οποίος μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Μόρα και από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον, ενώ στο 37΄ ο Ελ Αραμπί ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μόρα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατέβασαν εντελώς το ρυθμό τους και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 56΄ με σουτ του Ουάρντα και μεγάλο λάθος του Σα, καθώς η μπάλα έφυγε από τα χέρια του στην προσπάθεια να μπλοκάρει το αδύναμο σουτ του Αιγύπτιου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις