Ο Ολυμπιακός ζήτησε έλεγχο ντόπινγκ των παικτών του Βόλου

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 14:31
UPD:21:19
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Αίτημα προς το ΕΣΚΑΝ για τη διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ πριν από τον αγώνα της με τον Βόλο, κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η πειραϊκή ομάδα ζητεί έλεγχο σε τουλάχιστον οκτώ ποδοσφαιριστές του θεσσαλικού συγκροτήματος, υπογραμμίζοντας ότι αναλαμβάνει το οικονομικό κόστος του ελέγχου και προειδοποιώντας πως επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της σε περίπτωση άρνησης.

Ως γνωστόν, το ίδιο αίτημα είχε καταθέσει και ο ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με το ΕΣΚΑΝ να πραγματοποιεί τελικώς τον έλεγχο, παρότι είχε διαμηνύσει τότε στη διοίκηση του «Δικέφαλου» ότι «οι έλεγχοι δεν γίνονται κατά παραγγελία».

Η επιστολή του Ολυμπιακού:

«Την προσεχή Κυριακή, 22.12.2019, (ώρα 17:15), διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 1 ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της γηπεδούχου Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που σας χορηγεί ο νόμος, σας καλούμε όπως πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης διενεργήσετε εκτεταμένο έλεγχο doping σε τουλάχιστον οχτώ (8) ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου που πρόκειται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σας γνωστοποιούμε ότι εφόσον υφίσταται οικονομική αδυναμία από πλευράς σας για την διενέργεια των συγκεκριμένων ελέγχων προτιθέμεθα να αναλάβουμε το κόστος της διεξαγωγής αυτών.

Τέλος, και σε περίπτωση άρνησής σας, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Στο αίτημα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε με ανακοίνωσή της η θεσσαλική ομάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις