Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αλλοδαπού για πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 11:13
UPD:11:14
twitter.com/hellenicpolice
A- A A+

Στη σύλληψη ενός 58χρονου ένοπλου προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη ύστερα από επεισόδιο που είχε με τρεις άνδρες, κατά το οποίο άνοιξε πυρ χωρίς να τραυματίσει κανέναν.

Το περιστατικό συνέβη χθες, λίγο μετά τις 23:00, κοντά στην Παναγία Χαλκέων, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο παζάρι της Πλατείας Αρχαίας Αγοράς. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και το σημείο «κυκλώθηκε» από αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τον 58χρονο Γεωργιανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι.

Ο συλληφθείς είχε, νωρίτερα, διαπληκτισμό με τρία άτομα και κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης πυροβόλησε, αλλά το όπλο φαίνεται πως υπέστη «εμπλοκή» με συνέπεια να «σφηνώσει» ο κάλυκας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι αστυνομικοί «άμεσα εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος στη θέα τους απέρριψε κάτω από σταθμευμένο αυτοκίνητο ένα πιστόλι που έφερε τέσσερα φυσίγγια, ένα εκ των οποίων σφηνωμένο στην κάννη του όπλου. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις άνδρες που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο διέφυγαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή