Η Super League εόρτασε τα 60 χρόνια Α΄ Εθνική

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 22:34
UPD:22:38
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος υλοποίησε απόψε την πρωτοβουλία εορτασμού της επετείου των 60 χρόνων από τη δημιουργία της Α΄ Εθνικής κατηγορίας στην Ελλάδα, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία των μεγάλων αστέρων του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρώην και νυν.

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής, ξύπνησαν μνήμες και οι ξεθωριασμένες εικόνες απόκτησαν πάλι τη λάμψη τους. Οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, ποδοσφαιριστές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, εκπροσωπώντας τις 67 ομάδες που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα της Α΄ Εθνικής από το 1959 ως το 2019, βρέθηκαν στην εκδήλωση «60 χρόνια Α΄ Εθνική».

Η Super League τίμησε την Ιστορία της Α΄ Εθνικής και οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν, βλέποντας παράλληλα το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, ενώ εκτός από τους παλαίμαχους και τους εκπροσώπους των ομάδων του συνεταιρισμού, το παρών έδωσαν και οι αρχηγοί των ομάδων των τμημάτων υποδομής της Super League.

Μέσα από την τηλεοπτική μετάδοση των καναλιών Novasports, οι φίλαθλοι είδαν τα βίντεο με στιγμές του παρελθόντος και ποδοσφαιριστές που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην Ιστορία της Α΄ Εθνικής.

Το επετειακό Λεύκωμα «60 χρόνια Α΄ Εθνική», το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα στην εκδήλωση, θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες και θα διατεθεί στο κοινό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις