Πιτίνο: Σωστή αλλά παρωδία ως προς το τάιμινγκ η απόφαση

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 20:22
UPD:20:32
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο τη Φενερμπαχτσέ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα του από τη διοργανώτρια. 

«Η Ευρωλίγκα έχει δίκιο. Απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επικίνδυνο να ανάβεις καπνογόνα. Όμως, στο ΝΒΑ ή στο κολέγιο δεν σταματάς τον κόσμο από το να φωνάζει. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την απόφαση. Έχουν δίκιο», δήλωσε ο Αμερικανός τεχνικός.

«Όμως, πριν από 24 ώρες τιμωρούν την ομάδα και τον κόσμο, που θα ερχόταν από πέντε διαφορετικές χώρες, για να δει τον αγώνα. Μπορείς να τιμωρήσεις την ομάδα, μπορείς να πεις: "ΟΚ, δεν θα έχετε κόσμο με τη Ρεάλ". Ξέρετε πόσοι είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία; Θα έρχονταν και scouts από άλλες χώρες. Αυτή είναι μια κακή απόφαση της Ευρωλίγκας», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος δεν συμπεριφέρθηκε σωστά. Πρέπει ως ομάδα να πληρώσουμε το πρόστιμο. Όμως και η Ευρωλίγκα έχει λάθος, γιατί μας τιμώρησε 24 ώρες πριν από το ματς. Αν θέλουν να μας τιμωρήσουν ενόψει Ρεάλ, το καταλαβαίνω, κάτι πρέπει να γίνει. Είναι παρωδία. Στα 42 χρόνια μου στη δουλειά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Η Ευρωλίγκα έχει δίκιο. Αλλά 24 ώρες πριν; Δεν πρέπει να λειτουργείς όπως ο κόσμος. Πρέπει να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Αυτή δεν ήταν σωστή απόφαση».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις