Δριμεία επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2007 19:24
UPD:19:30
A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση για τον εκλογικό νόμο, τις εξελίξεις στην Ολυμπιακή, αλλά και με αφορμή τα δημοσιεύματα περί ανασφάλιστων εργαζομένων στην οικία του υπουργού Απασχόλησης -τα οποία ο κ. Μαγγίνας διέψευσε κατηγορηματικά http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/12/10/1450304.htm - άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης.

Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε πως η κυβέρνηση απέδειξε πως είναι μια βαθιά συντηρητική δύναμη «καθώς δεν θέλει να αποδεχθεί την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για συνεννόηση» στο θέμα του εκλογικού νόμου http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/12/10/1450387.htm και γνωστοποίησε πως αύριο μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου, θα δοθεί στη δημοσιότητα η εξειδίκευση της θέσης του ΠΑΣΟΚ.

Για την Ολυμπιακή υποστήριξε πως η σημερινή συνέντευξη στον «Ελεύθερο Τύπο» του αρμόδιου Επιτρόπου κ. Μπαρό http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/12/10/1450136.htm εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον αρμόδιο υπουργό και την κυβέρνηση, «οι οποίοι, τόσες μέρες, προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι το θέμα του μέλλοντος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είναι ένα θέμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Σχολιάζοντας το θέμα που ανέκυψε με τον κ. Βασίλη Μαγγίνα, αφού σημείωσε πως το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα για τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση είναι το πρόβλημα της εισφοροδιαφυγής, τόνισε πως «ένας υπουργός που παρανομεί θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί» και πρόσθεσε πως από τη στιγμή που δεν ανέλαβε τις ευθύνες του, όπως είπε, τότε οι ευθύνες αυτές διαβιβάζονται στο ακέραιο στον πρωθυπουργό».

«Η εισφοροδιαφυγή, στην Ελλάδα του κ. Καραμανλή, ονομάζεται πλέον φιλοξενία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή