Τεράστιο «διπλό» στη Λάρισα ο Ατρόμητος

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 17:08
UPD:17:16
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ατρόμητος, με 2-1 επί της Λάρισας, στο πρώτο σημερινό ματς του «κυρίως μενού» της 14ης αγωνιστικής (πρεμιέρα του Β΄ γύρου) της Super League.

Η ομάδα του Σάββα Παντεελίδη κατάφερε να αιφνιδιάσει απόλυτα τους «βυσσινί» και στα πρώτα 20 λεπτά προηγήθηκε με 2-0, χάρις στα τέρματα των Ούμπιδες (5΄) και Ουγκράι (20΄).

Οι γηπεδούχοι ανέβσαν στροφές στη συνέχεια, πίεσαν πάρα πολύ την άμυνα των «κυανόλευκων» και κατάφεραν ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου μέρους να μειώσουν σε 1-2 με το πέναλτι του Φατιόν (η παράβαση δόθηκε με την χρήση του VAR για χέρι του Βέλλιου). 

Οι Πειριστεριώτες, πάντως, με σωστή τακτική στο δεύτερο μέρος δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Γρηγορίου να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Μέγερι, αντίθετα, ήταν εκείνοι που έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες στην αντεπίθεση για να «καθαρίσουν» νωρίτερα την αναμέτρηση.

Το ματς στο «AEL FC Arena» «σημαδεύτηκε» από τις έντονες αποδοκιμασίες των οργανωμένων οπαδών προς τον Αλέξη Κούγια σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις