Ο Κατσίβελης κρατούσε... ρόπαλο

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 18:11
UPD:18:24
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Η νίκη-θρίλερ του Προμηθέα Πατρών στο «Ιβανώφειο» επί του Ηρακλή με 72-20 ξεχώρισε από το «πρώτο πιάτο» της 11ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης έβαλε «φαρδιά-πλατιά» την... υπογραφή του στο «διπλό» των «Αχαιών», καθώς πέτυχε το νικητήριο καλάθι λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης (18π., 7 ριμπ., 1 ασ., 1 κ.), ο οποίος 8:14΄΄ πριν το τέλος της αναμέτρησης αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, εξαιτίας τραυματισμού. 

Στον πρώτο ιστορικό μεταξύ τους αγώνα σε επίπεδο Α1, το Ρέθυμνο επικράτησε του Ιωνικού Νικαίας με 90-76. Οι Κρήτες πανηγύρισαν την 4η εφετινή τους νίκη, έχοντας σε τρομερό απόγευμα τον Λαμόντ Μάρεϊ, ο οποίος πέτυχε 31 πόντους.

Με τον Σον Έβανς να πετυχαίνει νταμπλ νταμπλ (14π., 10ρ.), ο Ήφαιστος επικράτησε με 72-64 του Κολοσσού Ρόδου. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο διαδοχικές ήττες και έφτασε τις 6 επιτυχίες στο πρωτάθλημα, ενώ για τους Ροδίτες η σημερινή ήταν η 3η σερί ήττα και 7η στο σύνολο. 

Την τρίτη διαδοχική νίκη πανηγύρισε ο Πανιώνιος επικρατώντας στο “Σοφία Μπεφόν” της Λάρισας με 74-71. Oι Θεσσαλοί «επέστρεψαν» από το -18 και προσπάθησαν για την ανατροπή, αλλά οι «κυανέρυθροι» είχαν τις λύσεις για να φτάσουν στην 5η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έμεινε με 3 επιτυχίες. 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις