Ρεκόρ εισπράξεων στο Ίντερ-Μπαρτσελόνα

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 08:55
UPD:08:58
REUTERS/DANIELE MASCOLO
A- A A+

Η 'Ιντερ κατέχει το ρεκόρ εισπράξεων στην Ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, μιας και από χθες οι οπαδοί της εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια του αποψινού «τελικού» με την Μπαρτσελόνα, που θα κρίνει σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συνεχίσουν οι «νερατζούρι».

Με νίκη, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει στο άλλο ματς του ομίλου η Ντόρτμουντ, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16» του Champions League. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα κι εφόσον νικήσουν οι Βεστφαλοί, τότε θα συνεχίσει στο Europa League...

Απόντος του Λιονέλ Μέσι (έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί) και με δεδομένη την πρόκριση στην φάση των νοκ άουτ αγώνων, η Μπαρτσελόνα θα παίξει χωρίς άγχος, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Ίντερ, όμως, εκτός από το κίνητρο της νίκης, εκτός από τις απουσίες βασικών παικτών της Μπάρτσα (εκτός του Μέσι δεν θα αγωνιστούν ούτε οι τραυματίες Ντεμπελέ και Ζόρντι Άλμπα) θα έχει κι έναν επιπλέον «σύμμαχο» στην αναμέτρηση, που δεν θα είναι άλλος από τους οπαδούς της.

Οι φίλοι του συλλόγου εξαφάνισαν όλα τα εισιτήρια που τέθηκαν στην κυκλοφορία και στο «Σαν Σίρο» δεν θα «πέφτει καρφίτσα» το βράδυ της Τρίτης (10/12). Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή συνιστά και ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου καθώς τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της Ίντερ υπολογίζονται μεταξύ 7.5 και 8 εκ. ευρώ!

Το προηγούμενο ρεκόρ εισπράξεων είχε σημειωθεί επίσης σε αγώνα της Ίντερ, αλλά για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο ντέρμπι του περασμένου Οκτωβρίου με την Γιουβέντους, όταν και συγκεντρώθηκαν πάνω από 6.5 εκ. ευρώ.

Κι αν το αποψινό ματς θα έχει λιγότερο κόσμο στις εξέδρες (η Μπαρτσελόνα δεν διέθεσε όλα τα εισιτήρια που της αναλογούσαν για τις ανάγκες των οπαδών της), οι εισπράξεις θα είναι περισσότερες, καθώς η ομάδα του Μιλάνου ανέβασε τις τιμές των εισιτηρίων που διατέθηκαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις