Νοκ άουτ με Ερυθρό Αστέρα ο Βαλμπουενά - Κατέθεσαν έφεση οι Πειραιώτες για την τιμωρία

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 14:56
UPD:16:06
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον μεθαυριανό (11/12) «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα. Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς θα τεθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν για να προλάβει ο Γάλλος μέσος τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής (6ης) των ομίλων του Champions League με τους Σέρβους, εξαφανίστηκαν σήμερα (9/12), καθώς ο παίκτης παρέμεινε στην χώρα του για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ως εκ τούτου είναι αδύνατο να προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης, που θα κρίνει εάν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Europa League ή, θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αντίθετα με τον Βαλμπουενά, τα νέα ήταν σαφώς πιο ευχάριστα για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και οι πιθανότητες να βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς είναι με το μέρος του.

Στο μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν σήμερα την έφεση κατά της ποινής αποκλεισμού των δύο αγωνιστικών που τους επιβλήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες ελπίζουν ότι θα πέσει η ποινή, τουλάχιστον σε μία αγωνιστική, έτσι ώστε να έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το άλλο εντός έδρας ματς που έχουν να δώσουν είναι αυτό με την ΑΕΛ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις