Νίκη με ανατροπή η Λαμία, 2-1 τον ΟΦΗ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 16:55
UPD:09/12/2019 00:25
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η Λαμία νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ με μεγάλη ανατροπή, σε έναν αγώνα που κυρίαρχο ρόλο έπαιξε το VAR, με τους Φθιώτες να εκτινάσσονται βαθμολογικά και να προσεγγίζουν τη μέση της κατάταξης, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου διατήρησε αήττητη την έδρα της στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, επίτευγμα που μόνο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ ανέκοψε την πορεία των Κρητικών που είχαν 13 βαθμούς στα πρώτα έξι παιχνίδια τους αλλά μόλις 6 στα τελευταία επτά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο και προηγήθηκαν με πέναλτι του Ναμπί στο 11ο λεπτό, με τον σκόρερ να παθαίνει θλάση (!) κατά την εκτέλεση και να αντικαθίσταται.

Στη φάση που είχε προηγηθεί, ο βοηθός είχε υποδείξει λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Μάνο αλλά με την παρέμβαση του VAR ο διαιτητής Γκορτσίλας έδωσε πέναλτι, αφού και ο επιθετικός του ΟΦΗ δεν ήταν εκτεθειμένος και ο γκολκίπερ Θεοδωρόπουλος τον είχε βρει με τα πόδια του όταν ο Μάνος πλάσαρε. 

Κι ενώ οι παίκτες του Γιώργου Σίμου κυριαρχούσαν και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, στο 42΄ ο Βασιλόγιαννης έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Κοροβέση και με τη χρήση του VAR καταλογίστηκε δεύτερο πέναλτι, με τον Τουράμ να ισοφαρίζει στο 45΄+1.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, που με ώθηση από την ισοφάριση πίεσαν τον ΟΦΗ και τελικά έφτασαν στην ανατροπή στο 59΄: ο Καραμάνος μπήκε από αριστερά και γύρισε την μπάλα, ο Γιαννούλης απέτυχε να απομακρύνει και ο επερχόμενος Δημούτσος την έστειλε στα δίχτυα του Σωτηρίου για το τελικό 2-1. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις