Στους «16» του Κυπέλλου Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 19:59
UPD:20:15
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Ο Πανιώνιος, η Ξάνθη και ο Αστέρας Τρίπολης ακολούθησαν ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Τρίκαλα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας εκτός συνέχειας Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Λάρισας και Πλατανιά, αντίστοιχα.

Φεστιβάλ... γκολ στη Νέα Σμύρνη

Οι «κυανέρυθροι» είχαν εύκολη αποστολή απέναντι στους Βολιώτες, χάρις στη νίκη τους με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου συνέτριψε στον επαναληπτικό τον αντίπαλό της με 6-0 και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Στον αγώνα της Νέας Σμύρνης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Δούμτσιου στο 2ο λεπτό, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα του Τσιλούλη στο 21΄ με σουτ και στο 25΄ με κεφαλιά, ενώ στο 28΄ ο Μιλόγεβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος έφθασε στο 4-0 (54΄) με σουτ του Τσιλούλη, που έφτασε στο χατ-τρικ, το 5-0 έγινε στο 73΄ με την κεφαλιά του Καμαρά και το 6-0 στο 89΄ με κεφαλιά του Παπανικολάου. 

«Τριάρα» η Ξάνθη

Η Ξάνθη πήρε επίσης εύκολη πρόκριση, νικώντας στα Πηγάδια με 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τη νίκη του με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Η ομάδα της Θράκης άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπαριέντος και διπλασίασε στο 41΄ με τον Ντε Αμορίμ. Στο 49΄ οι γηπεδούχοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 3-0 με τον Στάρτζεον, που ήταν και το τελικό σκορ.

Παραλίγο σοκ στην Τρίπολη

Ο Αστέρας Τρίπολης, που είχε επικρατήσει του Πλατανιά με 1-0 στην Κρήτη, νίκησε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τους Χανιώτες με 3-2 αλλά χρειάστηκε την παράταση, αφού στην κανονική διάρκεια οι Κρήτες είχαν ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο Πλατανιάς έφτασε στο 0-1 με πέναλτι του Λουκίνα στο 13΄ κι έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του. Οι γηπεδούχοι, που είχαν δοκάρι στο 75΄ σε κεφαλιά του Σουάρεθ, ισοφάρισαν στο πρώτο λεπτό της παράτασης με τον Ιγκλέσιας.

Ο Μπιανκόνι στο 102΄ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Πλατανιά, ωστόσο ο Ιγκλέσιας «λύτρωσε» τον Αστέρα στο 112΄, καθώς ευστόχησε σε πέναλτι και «έγραψε» το 2-2, ενώ ο Λουίς Φερνάντεθ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 120΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις