Αλ. Τσίπρας: Το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης, αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 17:38
UPD:17:40
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS
A- A A+

Επανέρχεται στο θέμα Διαματάρη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες, από την Αλεξανδρούπολη, ζήτησε την αποπομπή του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, μετά τα δημοσιεύματα που αμφισβητούν το βιογραφικό του.

«Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο... Μετά τον διοικητή της ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, τους εκατοντάδες αποτυχημένους πολιτευτές και κομματάρχες που διόρισαν διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία και το μαζικό γιουρούσι της ΝΔ στο Δημόσιο, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα και τον Υφυπουργό του, κ. Διαματάρη, παρά την ομολογία του για το πλαστό βιογραφικό του.

Έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης, αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας» αναφέρει μέσω Facebook ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα σήμερα,και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, έκανε λόγο για «εξόφθαλμη περίπτωση fake αριστείας» και ζήτησε από τον πρωθυπουργό την αποπομπή του υφυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, σε δήλωσή του, ο Αντώνης Διαματάρης διευκρίνισε ότι σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, «καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή