Διευκρινίσεις από τον Αντ. Διαματάρη για τις μεταπτυχιακές σπουδές του ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 11:12
UPD:11:22
George Vitsaras / SOOC/George Vitsaras
A- A A+

Εξηγήσεις από τον υφυπουργό Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη σχετικά με τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικαλείται «σειρά δημοσιευμάτων στον ομογενειακό Τύπο στις ΗΠΑ» τα οποία – όπως υποστηρίζει - «παρουσιάζουν στοιχεία που αμφισβητούν το βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ «ενώ ο κ. Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο Columbia, τα δημοσιεύματα αναφέρουν, επικαλούμενα στοιχεία από το ίδιο το πανεπιστήμιο, πως ο κ. Διαματάρης δεν αποφοίτησε ποτέ, αλλά απλώς εγγράφηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα».

Η Κουμουνδούρου καλεί τον κ. Διαματάρη «να προχωρήσει άμεσα στις αναγκαίες εξηγήσεις» και «να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα».

Σε διαφορετική περίπτωση, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει».

«Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της Ν.Δ.» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή