Έχασε την ευκαιρία ο Άρης

Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 19:24
UPD:19:28
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Την ευκαιρία να ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας έχασε ο Άρης, μετά το σημερινό 1-1 με την Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 12η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς έμειναν αήττητοι για 6ο συνεχόμενο ματς από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Μίχαελ Ένινγκ, αλλά το δικό της σερί «χτίζει» και η Λαμία επί των ημερών του Άκη Μάντζιου στο τιμόνι. Με την ισοπαλία στο ματς με τους «κίτρινους» οι Φθιώτες έμειναν για 4ο συνεχόμενο αγώνα αήττητοι (3 νίκες μία ισοπαλία).

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς μόιλις στο 3ο λεπτό προηγήθηκαν με τον Ροζέριο Τουράμ, ωστόσο με τη χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ πήρε την μπάλα ευρισκόμενος σε θέση οφσάιντ. Στο 16', όμως, το γκολ του Βραζιλιάνου φορ της Λαμίας, που ξεπέρασε τον Φραν Βέλεθ και νίκησε τον Τσιλιγγίρη, μέτρησε κανονικά! 

Ο Άρης μπορεί να μην ήταν απειλητικός, ωστόσο, έφτασε στην ισοφάριση στο 31ο λεπτό. Ο Γιάννης Φετφατζίδης έκανε εξαιρετική ενέργεια, πάσαρε στον Μπρούνο Γκάμα κι αυτός στον Λάρσον για το 1-1, με τον Σουηδό να σκοράρει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική! 

Πιο πιεστικοί ήταν οι "κίτρινοι" στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες. Εξαίρεση το δοκάρι στην προσπάθεια του Αμπού Μπα στο 67' μετά το λάθος του Κώστα Θεοδωρόπουλου, ο οποίος αντέδρασε καλύτερα στο πλασέ του Μπρούνο Γκάμα επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις