Εκτός Εθνικής, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κόνιαρης, λόγω.... Πιτίνο

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 16:37
UPD:16:38

Γιώργος Πρίντεζης - Εθνική Ελλάδας μπάσκετ

A- A A+

Εκτός Εθνικής ομάδας έθεσαν τους εαυτούς τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Με επιστολή που έστειλαν στην ΕΟΚ, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης καθιστούν σαφές ότι με αφορμή την πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό δεν θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα ματς του Προολυμπιακού τουρνουά, ενώ παράλληλα ζητούν από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να δώσει άμεσα λύση στο θέμα.

Οι τρεις προαναφερθέντες επικαλούνται την πρόσφατη συνάντηση που φέρονται να είχαν με τον Αμερικανό τεχνικό, ο οποίος κατά τους ισχυρισμούς τους, τους διαβεβαίωσε  ότι από τη στιγμή που δέχτηκε να αναλάβει την Εθνική σε εκείνο το διάστημα δεν θα ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια άλλη ομάδα, στο διάστημα.

Από τη στιγμή που αυτό δε συνέβη κι επειδή οι παίκτες ξεκαθάρισαν πως δεν επιθυμούν να είναι... στη μέση σε όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί, εξήγησαν πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα δεν θα ενισχύσουν την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά όπου η Ελλάδα θα προσπαθήσει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Εμείς ήμασταν πάντα ενάντια στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν πάντοτε παρόντες στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στη μέση. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στο θέμα του προπονητή, εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε μέλη της ομάδας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή των τριών παικτών, όπου αναφέρουν μάλιστα ότι είχαν τη διαβεβαίωση του Ρικ Πιτίνο ότι δεν θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού ή άλλου συλλόγου μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών από το 2008, ο Κώστας Παπανικολάου από το 2009, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης έκανε το ντεμπούτο του πριν από δύο χρόνια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις