Europa League: Νέα «σφαλιάρα» στην Γιουνάιτεντ, φινάλε-θρίλερ στον 3ο όμιλο

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 19:49
UPD:19:49
A- A A+

Η μάχη στον 3ο όμιλο του Europa League θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, καθώς μετά τα σημερινά αποτελέσματα (5η αγωνιστική) τρεις ομάδες (Βασιλεία, Κράσνονταρ και Χετάφε) θα διεκδικήσουν τα δύο «εισιτήρια» για τους «32» της διοργάνωσης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... κατάφερε να χάσει κι από την Αστάνα! Πάλι καλά που οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση από την 4η αγωνιστική, αλλιώς θα είχαν μπλεξίματα...

Απέναντι στην ουραγό του 12ου ομίλου, την ομάδα που προερχόταν από 4 σερί ήττες, οι «κόκκινοι διάβολοι» ήθελαν το «τρίποντο» για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την πρωτιά του ομίλου.

Προηγήθηκαν, μάλιστα, με τον Λίνγκαρντ στο 10΄, αλλά στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω και με δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά (το δεύτερο αυτογκόλ από τον Μπέρναρντ) πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στους ομίλους με 2-1. Πλέον, η Αλκμααρ με νίκη στο αποψινό ματς θα πάρει κεφάλι στην βαθμολογία.

Φινάλε-θρίλερ θα έχει το 3ο γκρουπ, μετά τις νίκες των Κράσνονταρ και Χετάφε με το ίδιο σκορ (1-0) επί των Βασιλείας (εντός) και Τραμπζονσπόρ (εκτός έδρας). Οι Ελβετοί, παρά την ήττα τους, προηγούνται με 10 βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι Ισπανοί και οι Ρώσοι με 9.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις