Συνέχεια στην υπόθεση Π. Πολάκη - Ειρ. Αγαπηδάκη και με «φίλια» πυρά

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 17:26
UPD:17:44
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Συνέχεια στον «πόλεμο», με αφορμή την Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη, έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ενώ υπήρξαν «φίλια» πυρά για την κόντρα εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook επιτέθηκε κατά της κ. Αγαπηδάκη σχετικά με ένα άρθρο της νέας Εθνικής Συντονίστριας από το 2017 που αναφερόταν στο πρόσωπό του. Μεταξύ άλλων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «αγλάισμα της λογοτεχνίας», ενώ έβαλλε και κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές «ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της Εθνικής Συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε λίγο μετά στο θέμα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν παίρνει ούτε λέξη πίσω από όσα είπε, ενώ στρέφεται και κατά των ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «σάιτ και κανάλια της διαπλοκής». 

Την ίδια ώρα, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του Τομέα Δικαιωμάτων, Πάνος Λάμπρου, σημείωσε σχετικά στο Facebook πως «οι λέξεις που ενίοτε χρησιμοποιούμε δεν είναι ουδέτερες, έχουν χρώμα, άποψη, όχι πάντα αυτή που θα θέλαμε. Και μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να "ψυχιατρικοποιούν" κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή