Βαλμπουενά: «Το μυαλό μας μόνο στην Τότεναμ»

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 10:42
UPD:10:47
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η «γκέλα» με τον Πανιώνιο, το περασμένο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη (1-1), ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, όπως τουλάχιστον, δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ματιέ Βαλμπουενά, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (26/11, 22:00) την Τότεναμ, στο πλαίσιο της 5ης (προτελευταίας) αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και σύμφωνα με τον Γάλλο μέσο, το μυαλό όλων βρίσκεται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και όχι στο τι συνέβη πριν από δύο 24ωρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό που συνέβη με τον Πανιώνιο. Η αλήθεια είναι ότι μας πείραξε το ισόπαλο αποτέλσαμα, αλλά μπροστά μας έχουμε μία εντελώς διαφορετική διοργάνωση, που είναι το Champions League. 

Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ψάξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την Τότεναμ, Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό το ματς, πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Τότεναμ έχει και νέο προπονητή, τον Ζοζέ Μουρίνιο», τόνισε ο πολύπειρος παίκτης και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε ότι πολλοί από τους φιλάθλους μας σκέφτονται από τώρα το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ κι ότι θα πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε μετά τους βαθμούς που χάσαμε με τον Πανιώνιο. Εμείς, όμως, πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την Τότεναμ, διότι είμαστε επαγγελματίες».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις