Στο +5 η νίκη (2-1) του Ατρόμητου με ΟΦΗ

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 18:58
UPD:19:05
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με γκολ του Πέτρου Γιακουμάκη στο πέμπτο των καθυστερήσεων, ο Ατρόμητος νίκησε τον  ΟΦΗ 2-1 στο Περιστέρι, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τους Γιώργο Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλο στον πάγκο τους ύστερα από την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ και άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια, που όμως δεν ήταν ανάλογη.

Μόλις στο 3ο λεπτό από κάθετη πάσα του Ανδρούτσου, ο Μανούσος μπήκε στην περιοχή και σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μαρινάκη αλλά έφτασε ξανά στα πόδια του και με διαγώνιο την έστειλε στα δίχτυα του Σωτηρίου.

Ο Ατρόμητος κυριάρχησε στα πρώτα 20 λεπτά αλλά δεν κατόρθωσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά, σε αντίθεση με τους Κρήτες που έφτασαν στην ισοφάριση στο 21ο λεπτό, μετά από συνεργασία Σεμέδο – Ναμπί και σουτ του δεύτερου έξω από την περιοχή.

Στο 26΄ η ομάδα των δυτικών προαστίων έχασε μεγάλη ευκαιρία σε μια σπάνια φάση, όταν μετά την απόκρουση του Σωτηρίου σε σουτ του Ρόσα ο Ενσικουλού έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ο Ρόσα έγινε ξανά κάτοχός της και με νέο σουτ έστειλε ξανά τη μπάλα στο δοκάρι!

Στο δεύτερο ημίχρονο η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους και σημειώθηκε στο 72΄, όταν από πάσα του Νέιρα στον Σεμέδο εκείνος πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μέγιερι.

Με το χρονόμετρο να δείχνει το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και τον διαιτητή Κουτσιαύτη να είναι έτοιμος να σφυρίξει τη λήξη, ήρθε ο Γιακουμάκης να δώσει τη νίκη στον Ατρόμητο, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή από ασίστ του Ενσικουλού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις