Χωρίς Λοβέρα η αποστολή του Ολυμπιακού για Λονδίνο

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 13:49
UPD:14:25
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Πέδρο Μαρτίνς «έκοψε» τον Λοβέρα από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τρίτης (26/11) με την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο νεαρός Αργεντινός «πλήρωσε» πιθανότατα και την πενιχρή εμφάνισή του στο χθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο με τον Βαλμπουενά.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται τόσο ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος ξεκουράστηκε όσο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που δεν έπαιξε στη Νέα Σμύρνη λόγω της αποβολής στην Ξάνθη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις