Ευκαιρία για κορυφή έχει ο ΠΑΟΚ

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 13:30
UPD:14:24
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η «γκέλα» (1-1) του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη εντείνει το συναγωνισμό των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη θέση.

Η επανέναρξη της διοργάνωσης, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro 2020, βρήκε την πειραϊκή ομάδα να αφήνει χθες δύο βαθμούς στη Νέα Σμύρνη.

Έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει την ευκαιρία να φτάσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση εφόσον νικήσει στην Τούμπα την ΑΕΛ, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο Φάληρο.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον, αναγεννημένο μετά την έλευση του Μίχαελ Ένινγκ στην τεχνική του ηγεσία, Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον - δίχως νίκη ακόμη - Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο καθώς η τιμωρία του Έλληνα τεχνικού μειώθηκε.

Τα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο του Ατρόμητου. Με υπηρεσιακό δίδυμο τους Γιώργο Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλο, οι Περιστεριώτες θα επιδιώξουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα καθώς υποδέχονται το απόγευμα της Κυριακής (24/11) τον εξαιρετικό φέτος ΟΦΗ.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε δυνατό ντέρμπι της επαρχίας.

Η Σούπερ Λίγκα ως διοργανώτρια αρχή και οι ομάδες του πρωταθλήματος πήραν την πρωτοβουλία και προβάλλουν ενεργά την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, αφιερώνοντας την 11η αγωνιστική, στην Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (24/11):

  • 17:00 Ατρόμητος – ΟΦΗ (ΕΡΤ)
  • 17:00 Αστέρας Τρίπολης –Βόλος (NS2)
  • 18:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (PAOK TV)
  • 19:30 ΑΕΚ – Άρης (NS1)
  • 19:30 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις