Βόβορας: Πριν τον αγώνα δείξαμε βίντεο με ομιλία του Πιτίνο

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 00:02
UPD:00:06
Eurokinissi Sports/ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
A- A A+

Ο Γιώργος Βόβορας έκανε και με το παραπάνω τη «δουλειά» του υπηρεσιακού στον Παναθηναϊκό, οδηγώντας τους «πράσινους» σε δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες στην Ευρωλίγκα, πριν παραδώσει στον Ρικ Πιτίνο.

Μετά την αποψινή νίκη επί της Μπάγερν, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στη NOVA κι εξήγησε ότι «τη ζωή πιο εύκολη την κάνουν οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, καθώς ανεβάζουν την ενέργεια. Αυτό απεικονίζεται σε πολλούς παίκτες. Δείτε τον Μπεν Μπεντίλ, πόση δουλειά έκανε».

Και συνέχισε: «Με απόντα τον Τζέντοβιτς ξέραμε ότι θα πάνε σε ψηλά σχήματα. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μας βγήκε η άμυνα, από εκεί και πέρα όμως το πόσο σκληρά παίξαμε ήταν το κλειδί. Στο δεύτερο μέρος που πήγαμε κι εμείς σε ψηλές πεντάδες, πήραμε το μομέντουμ και φτάσαμε στη νίκη».

Όσο για το άγχος που είχε; «Το άγχος υπάρχει, είναι ξεκάθαρο. Όταν αρχίζει το παιχνίδι, είτε είσαι συνεργάτης είτε πρώτος προπονητής, ξεχνάς τα πάντα. Είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι, θέλαμε να πάμε σε ψηλά σχήματα μετά το ημίχρονο. Μας βγήκαν κάποια πράγματα. Σημαντικό είναι πως όλοι όσοι έπαιξαν, βοήθησαν. Μόνο έτσι κερδίζεις εκτός έδρας, με άμυνα και έλεγχο της ρακέτας. Στην επίθεση έχουμε το ταλέντο για να κερδίσουμε, αυτό κάναμε απόψε».

Ο Βόβορας ρωτήθηκε για την επιστροφή του Πιτίνο, οπότε δέχθηκε την καλύτερη πάσα για να αποκαλύψει ότι «πριν από το παιχνίδι είχε ετοιμάσει ένα βίντεο με ομιλία, που δείξαμε στους παίκτες. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και ταλέντο. Ο κόουτς θα έρθει για να δώσει σκληράδα και τη δική του φιλοσοφία, για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Στα προηγούμενα παιχνίδια, μας έλειπαν κάποιες λεπτομέρειες».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις