Παραλίγο «κηδεία» της Πάντερμπορν στην Ντόρτμουντ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 23:51
UPD:23:54
REUTERS/LEON KUEGELER
A- A A+

Πολύ κοντά στο να σημειώσει τη μεγαλύτερη φετινή έκπληξη στο γερμανικό πρωτάθλημα έφτασε η Πάντερμπορν, αλλά δεν κατόρθωσε να φτάσει ως το τέλος και να την ολοκληρώσει.

Η ουραγός της Μπουντεσλίγκα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-0 της Ντόρτμουντ μέσα στο «Σίγκναλ Ιτούνα Παρκ», στην εναρκτήρια συνάντηση της 12ης αγωνιστικής, αλλά οι Βεστφαλοί με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη ισοφάρισαν και τουλάχιστον έσωσαν ένα βαθμό.

Ο Μάμπα (5΄, 37΄) και ο Χόλτμαν (43΄) σόκαραν την Μπορούσια, που βρέθηκε αναπάντεχα με την πλάτη στον τοίχο πέντε ημέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου», για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τους Σάντσο (47΄) και Βίτσελ (84΄), για να φτάσουν τελικά στην ισοφάριση με γκολ του Ρόις στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ντόρτμουντ έφτασε στους 20 βαθμούς, με παιχνίδι περισσότερο, αλλά κινδυνεύει να βρεθεί από νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ειδικά στην περίπτωση που η Γκλάντμπαχ νικήσει αύριο στο Βερολίνο την Ουνιόν, αφού θα φτάσει στους 28 βαθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις