«Joker»: Θα υπάρξει, τελικά, σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας;

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 19:43
UPD:23/11/2019 05:30
A- A A+

Έπειτα από το δημοσίευμα του The Hollywood Reporter -το οποίο επικαλούμενο ασφαλείς πηγές υποστήριζε ότι το σίκουελ του «Joker» βρίσκεται ήδη στα σκαριά, καθώς ο σκηνοθέτης της ταινίας Τοντ Φίλιπς έχει δώσει τα χέρια με την Warner Bros, για να εξερευνήσει περισσότερο την ιστορία του Άρθουρ Φλεκ-, ξέσπασε ένα ντόμινο δημοσιευμάτων με αντικρουόμενες πληροφορίες.

Μετά από όλον αυτό τον ντόρο που ξέσπασε, τα πράγματα ήρθε να βάλει στη θέση τους ο ίδιος ο σκηνοθέτης,  Τοντ Φίλιπς, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα το βράδυ της Τετάρτης, στην προβολή της ταινίας «Joker» που έγινε στα βραβεία της WarnerMedia.

Ο 48χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός διάψευσε το δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, λέγοντας ότι δεν έχει γίνει καμία συνάντηση αλλά ούτε και συζήτηση για σίκουελ και πως ούτε εκείνος αλλά ούτε και οι Σίλβερ Σκοτ και Χοακίν Φίνιξ έχουν συμφωνήσει με την εταιρεία για δεύτερη ταινία «Joker».

Ωστόσο, ο Φίλιπς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός σίκουελ στο μέλλον. «Προφανώς και ένα ενδεχόμενο σίκουελ θα πέσει στο τραπέζι όταν μια ταινία που κόστισε 60 εκατ. δολάρια φέρνει έσοδα του 1 δισ. δολαρίων. Όμως, δεν έχουμε κάνει καμία επίσημη συζήτηση για αυτό ακόμα» ξεκαθάρισε.

Ο Φίλιπς παραδέχθηκε ότι από πολύ νωρίς -και συγκεκριμένα από τη δεύτερη εβδομάδα των γυρισμάτων- είχε συζητήσει με τον Φίνιξ για την περίπτωση ενός σίκουελ, γιατί το καστ περνούσε πολύ καλά με αυτή την ταινία. Τόνισε, όμως, ότι ακόμα δεν υπάρχει ούτε συμφωνία, ούτε σενάριο «Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι κλείσαμε συμφωνία για σίκουελ, είναι ψευδή», κατέληξε.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς