Σε αδιέξοδο οι έρευνες για μητέρα - κόρη που αγνοούνται στην Κατερίνη

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 20:13
UPD:21:47
twitter.com/hellenicpolice
A- A A+

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας και της 45χρονης μητέρας της, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στις 8 Νοεμβρίου, στην Κατερίνη.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», εξέφρασε την ανησυχία του, ενώ γνωστοποίησε ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη.

«Δεν έχουμε καμία πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκονται η μητέρα και η κόρη της. Αυτό μας ανησυχεί πολύ, γι’ αυτό καθένας πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά. Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο» δήλωσε, χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 17χρονης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», αποκάλυψε ότι η σύζυγός του ενεπλάκη σε καυγά μ’ έναν γείτονά τους, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί μαζί με την 17χρονη.

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά, το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της, το είχε αφήσει στο σπίτι» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Και συμπλήρωσε: «Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα».

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ της εξαφάνισης ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να σημαίνει συναγερμό.

Μάλιστα, η ζωή των δύο γυναικών ενδέχεται να βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς η 17χρονη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και στηρίζεται σε ειδικό μπαστούνι.

Την ίδια ώρα, ιδιοκτήτης φωτογραφείου στην Κατερίνη δήλωσε σε εκπομπή του «ΣΚΑΪ» ότι αναγνώρισε την 17χρονη, καθώς είχε επισκεφτεί πριν λίγες ημέρες το κατάστημα που διατηρεί, μαζί με τη μητέρα της.

«Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο» δήλωσε, χαρακτηριστικά.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή