Αφαίρεσε όγκο από τον εγκέφαλο ο Ματέο

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 15:21
UPD:15:26
Action Images/Action Images
A- A A+

Σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, Ντομινίκ Ματέο.

Ο 45χρονος παλαίμαχος παίκτης βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, ενώ στα social media τα μηνύματα συμπαράστασης όχι μόνο από τις πρώην ομάδες του, αλλά και από πρώην συμπαίκτες και μη να «πέφτουν βροχή».

Π Ματέο αποτέλεσε προϊόν των ακαδημιών της Λίβερπουλ, με την οποία πραγματοποίησε 153 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και μία ασίστ. Το καλοκαίρι του 2000 πωλήθηκε αντί 8 εκ. ευρώ στη Λιντς Γιουνάιτεντ, έχοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε 142 αγώνες. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μπλάκμπερν και Στόουκ Σίτι, ενώ ήταν και έξι φορές διεθνής με την Εθνική Σκωτίας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίβερπουλ αναφέρει ότι «... οι σκέψεις όλων στον σύλλογο είναι με τον Ντομ, την οικογένεια, τους φίλους του και θα προσφέρουμε την στήριξή μας σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή», ενώ η Λιντς αφού του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση κατέληξε πως «... προσφέρουμε οποιαδήποτε στήριξη μπορούμε στον ίδιο και την οικογένειά του.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις