ΠΑΣΟΚ: Κριτική στην κυβέρνηση για την Ολυμπιακή

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2007 15:06
A- A A+

«Αναδεικνύονται, άλλη μια φορά, οι σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επί 3,5 χρόνια υπονόμευσε την προσπάθεια ανασυγκρότησης και βιώσιμης προοπτικής της Ολυμπιακής και ακύρωσε τη διαπραγματευτική της θέση στις Βρυξέλλες».

Τα παραπάνω δήλωσε η υπεύθυνη του Τομέα Κοινωνικών Υποθέσεων του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, και ο εισηγητής του ΚΤΕ Μεταφορών, Χάρης Τσιόκας, με αφορμή την χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, να κινήσει επίσημη διαδικασία έρευνας, σχετικά με ενδεχόμενες κρατικές ενισχύσεις, που χορηγήθηκαν στην Ολυμπιακή Αεροπορία Υπηρεσίες και στις Ολυμπιακές Αερογραμμές, την περίοδο 2004-2007.

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην χρησιμοποιήσει ως άλλοθι την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για να καταθέσει τα όπλα και να δρομολογήσει σχέδιο διάλυσης και κλεισίματος της Ολυμπιακής. Οφείλει να δώσει τη μάχη συντεταγμένα στα Ευρωπαϊκά Όργανα, για να εξασφαλίσει το βιώσιμο μέλλον του Ομίλου της Ολυμπιακής. Το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει τις προτάσεις του και θα συνεχίσουμε τον αγώνα στη Βουλή, μαζί με τους εργαζόμενους, για να κερδηθεί αυτή η μάχη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή