Aπάντηση Γ. Αλογοσκούφη στον Γ. Παπανδρέου

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2007 00:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

A- A A+

Ούτε τη δεκαετία του Ά80 δεν λεγόταν ότι θα ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό και θα τον ανατρέψουμε στο δρόμο είπε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης, λαμβάνοντας το λόγο μετά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχολίασε μάλιστα τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για άσκηση υπεύθυνης αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι τον περασμένο Ιούνιο, ο κ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του επιχείρησαν να μεταπείσουν τον αρμόδιο κοινοτικό επίτροπο, που είχε εισηγηθεί την έξοδο της χώρας από τη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος, ώστε να μην επιτευχθεί αυτή η έξοδος: «Και μιλάτε εσείς για εθνική υπευθυνότητα και για υπεύθυνη πολιτική» είπε ο κ. Αλογοσκούφης.

Σύμφωνα με τον κ. Αλογοσκούφη, οι ισχυρισμοί της αντιπολίτευσης ακούστηκαν και πριν τις εκλογές, ωστόσο, οι πολίτες έδωσαν την εμπιστοσύνη τους στην πολιτική που εκφράζει και υλοποιεί η σημερινή κυβέρνηση, και η οποία αποτυπώνεται στον Προϋπολογισμό. Όπως είπε ο κ. Αλογοσκούφης, οι πολίτες ζητούν να συνεχίσουμε και να επιταχύνουμε το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα, και «συνεπείς στην εντολή αυτή, εμείς εργαζόμαστε για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή