Κάρι: «Θα μπω ξανά στο χειρουργείο, αλλά θα είμαι έτοιμος την άνοιξη»

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 10:49
UPD:10:51
USA Today Sports/Brad Rempel
A- A A+

Για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε στο χέρι του μίλησε στα ΜΜΕ ο Στεφ Κάρι.

Ο ηγέτης του Γκόλντεν Στέιτ παραδέχθηκε ότι θα περάσει για δεύτερη φορά την πόρτα την χειρουργίου, αλλά όπως είπε θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του από τις αρχές της άνοιξης.

Εδώ και λίγες ημέρες τα μέσα ενημέρωσης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μετέδωσαν ότι ο Κάρι δεν προλάβει κάποιο από τα ματς της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο, ο ίδιος έβαλε τα πράγματα στην θέση τους:

"Σίγουρα περιμένω να παίξω. Δεν ξέρω πότε, το πιο πιθανό στις αρχές της άνοιξης. Θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας. Δεν έχω ξανασπάσει κάτι, δεν πέρασα στο παρελθόν κάποιο τραυματισμό στοι χέρι. Είμαι χαρούμενος διότι δεν θα χαθεί η σεζόν», τόνισε μεταξύ άλλων ο πόιντ γκαρντ των «πολεμιστών», που δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα με 2 νίκες και 9 ήττες σε 11 ματς.

Εν συνεχεία ο Κάρι αποκάλυψε ότι θα υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση: «Με βάση την αποθεραπεία θα πρέπει να χειρουργηιθώ ξανά στις αρχές Δεκεμβρίου, για να αφαιρέσω κάποια καρφιά που έβαλαν.Οπότε θα υπάρχει πρήξιμο, το οποίο και θα αποτελέσει προτεραιότητα στην συνέχεια της αποθεραπείας, προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσω πλήρη κινητικότητα γρήγορα.

Θα ταξιδεύω με την ομάδα και θα προοδεύω, κάνοντας πράγματα στο παρκέ και με βάρη. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί και θα είμαι κοντά στην ομάδα». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις