«Μετωπική» κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 23:05
UPD:23:12
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε τη Δευτέρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, μια ημέρα μετά την επιχείρηση της αστυνομίας εντός του ακαδημαϊκού χώρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% επέστρεψε δυναμικά αφήνοντας τα σοσιαλδημοκρατικά κοστούμια στα αζήτητα. Αναμένουμε ανάρτηση στο Facebook από τον κ. Τσίπρα, με την οποία θα μας εξηγεί γιατί η γιάφκα, τα ρόπαλα και τα κράνη, προάγουν την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Προς το παρόν πάντως προτιμά τη σιωπή. Ίσως καλύπτεται από το παραλήρημα του κ.Ραγκούση», σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ που εγκαλούσε για αυταρχικό κατήφορο την κυβέρνηση.

Νώριτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για «αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, που το μόνο που πετυχαίνει με την ανευθυνότητά της είναι να πυροδοτεί επικίνδυνες καταστάσεις». 

Σε υψηλούς τόνους ήταν και η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «επιλέγει πάλι να ταυτιστεί με τους μπαχαλάκηδες», προσθέτοντας πως η στάση του εξοργίζει την ελληνική κοινωνία και τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών.

Ασύμμετρη και αδικαιολόγητη είχε σπεύσει να χαρακτηρίσει από την πλευρά του, ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης την επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή