Daily Mail: «Η Άρσεναλ ξεκινά επαφές με τον Λουίς Ενρίκε»

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 11:03
UPD:11:03
REUTERS/Tony O'Brien
A- A A+

Η Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, παρότι ο Ουνάι Έμερι δεν έχει απομακρυνθεί από τον πάγκο.

Η νέα ήττα στην Premier League, αυτή την φορά από την Λέστερ με 2-0, έφερε τους «κανονοέρηδες» στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ συμπλήρωσαν ένα μήνα χωρίς να έχουν «γευτεί» την χαρά της νίκης.

Το μέλλον του Ουνάι Έμερι στο τιμόνι της Άρσεναλ μόνο διασφαλισμένο δεν είναι και, πλέον, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ο Ισπανός τεχνικός δεν φαίνεται ικανός να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την Daily Mail, να αναζητείται ήδη ο διάδοχός του.

Ο Λουίς Ενρίκε φέρεται, με βάση το δημοσίευμα, να είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης. Ο 49χρονος προπονητής βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά την παραίτησή του από τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας στις αρχές του 2019 για οικογενειακούς λόγους (έφυγε από τη ζωή η 9χρονη κόρη του, Χάνα).

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο αθλητικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ραούλ Σανλέχι, έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα προπονητή και τις διαπραγματεύσεις με τον Λουίς Ενρίκε, προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει άμεσα τα ηνία του συλλόγου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις