Σταθερά στην κορυφή η Γκλάντμπαχ

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 21:54
UPD:22:09
EPA/SASCHA STEINBACH
A- A A+

Η Γκλάντμπαχ νίκησε 3-1 τη Βέρντερ Βρέμης για την 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και παρέμεινε στην κορυφή οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος με 25 βαθμούς.

Η Μπορούσια άνοιξε το σκορ στο 20΄ με τον Μπενσεμπαϊνί, δύο λεπτά αργότερα ο Χέρμαν έκανε το 2-0 και στο 59΄ ο ίδιος έγραψε το 3-0, για να μειώσει η Βέρντερ στο 90΄+4 με τον Μπίτενκουρτ.  Οι νικητές έμειναν με 10 παίκτες στο 87΄, όταν αποβλήθηκε ο Μπενσεμπαϊνί.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία της περνώντας νικηφόρα από τη «Volkswagen Arena».

Οι «ασπιρίνες», μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης μεσοβδόμαδα για το Champions League, επιβλήθηκαν απόψε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ και ανέβηκαν θέσεις στην κατάταξη, σε αντίθεση με τους «λύκους» που εμφανίζουν κάμψη μετά την εντυπωσιακή εκκίνησή τους. Το σκορ άνοιξε στο 25΄ ο Μπελαραμπί και το διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Παουλίνιο.

Σε τροχιά Champions League μπήκε η Φράιμπουργκ, που νίκησε με 1-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Schwarzwald-Stadion» και έφτασε στους 21 βαθμούς, όσους και οι Μπάγερν Μονάχου, Λειψία με τις οποίες η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ μοιράζεται τη δεύτερη θέση.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Νιλς Πέτερσεν στο 77ο λεπτό, με την Άιντραχτ να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 9 παίκτες, μετά τις αποβολές των Ζέλσον Φερνάντες στο 45΄ και Νταβίντ Άμπραχαμ στις καθυστερήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις