«Επαγγελματική» νίκη ο Ολυμπιακός (2-0) με Ατρόμητο

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 19:15
UPD:20:43
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός δεν έφτασε ούτε απέναντι στον Ατρόμητο σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, πήρε όμως μια «επαγγελματική» νίκη με 2-0 κι επέστρεψε μόνος στην κορυφή, όπου είχε βρεθεί από χθες ο ΠΑΟΚ μετά το «διπλό» στην έδρα του ΟΦΗ.

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίλεπτο από το 60΄ έως το 62΄, όταν με ένα «ξέσπασμα» οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα δύο τέρματά τους και «κλείδωσαν» το παιχνίδι, παρά την αποβολή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο 67ο λεπτό.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς διατήρησε την κατοχή της μπάλας και είχε την υπεροχή, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μεταβεί στο Φάληρο για να αμυνθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, έπεσαν σε έναν πολύ καλό Μέγερι, που είπε «όχι» στο σουτ του Παπαδόπουλου στο 36΄, ενώ στο 17΄ ο Μασούρας είχε σπαταλήσει μεγάλη ευκαιρία τελειώνοντας άσχημα τη φάση. 

Τελικά στο 60΄ ο Ποντένσε έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού, όταν ο Πορτογάλος άλλαξε πόδι, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Γούτα και κατέληξε στα δίχτυα του Ατρόμητου.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν ο Ελ Αραμπί που βρήκε τον Σουντανί στην περιοχή, ο Αλγερινός επιθετικός σούταρε στην κίνηση και η μπάλα αφού πέρασε κάτω από το σώμα του Μέγερι κατέληξε στα δίχτυα του.

Στο 67΄ ο διαιτητής Σκουλάς απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Παπαδόπουλο για μαρκάρισμα στον Νταβιώτη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις