Ο Άρης τη νίκη, ο Αστέρας τις εντυπώσεις

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 17:30
UPD:17:31
INTIME SPORTS/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ο Άρης νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, στην πρώτη (χρονικά) από τις κυριακάτικες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Οι «κίτρινοι» του Μίχαελ Ένινγκ, υπό την παρουσία του οποίου στον πάγκο μετρούν 10 βαθμούς σε 4 αγώνες, δυσκολεύτηκαν πολύ από τους Αρκάδες, παρότι ξεκίνησαν ιδανικά στο παιχνίδι.

Μόλις στο 5ο λεπτό, από κόρνερ του Ματίγια ο Σάσα έγραψε το 1-0 με κεφαλιά, ενώ στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος είπε «όχι» δύο φορές σε προσπάθειες του Ντιγκινί, στο 13΄ και το 26΄.

Την τρίτη φορά όμως ο Γάλλος επιθετικός δεν λάθεψε: στο 34΄ ο Ρόουζ έκανε την ατομική προσπάθεια και βρήκε τον Ντιγκινί, ο οποίος διπλασίασε.

Ο Αστέρας, που μέχρι τότε δεχόταν πίεση, αντέδρασε μετά το 0-2 και στο 42΄ μείωσε με κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ και ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με το πρώτο μισό, καθώς οι Πελοποννήσιοι πίεσαν τον Άρη κι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, με Μπαράλες και Τασουλή.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Έμαν, από κακή εκτίμηση, έπιασε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής και αποβλήθηκε. Στη θέση του πέρασε ο νεαρός Τσιλιγγίρης, που έσωσε την εστία του στο φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις