Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 12:49
UPD:12:51
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Οι σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζονται στο πρωτάθλημα της Super League. Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δίνουν τη δική τους μάχη στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Κυριακής, σε ένα ντέρμπι στο οποίο οι δυο ομάδες πέραν του γοήτρου έχουν και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να «χτίσουν» πάνω στην εμφάνιση και την ισοπαλία (2-2) που απέσπασαν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, οι δε «κιτρινόμαυροι» να πανηγυρίσουν - επιτέλους - σε ένα ντέρμπι, μετά από δέκα αποτυχημένες προσπάθειες.

Σήμερα, πέραν της αθηναϊκής μονομαχίας, ο Άρης περιμένει στη Θεσσαλονίκη τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Πανιώνιος κοντράρονται στα Πηγάδια ενώ ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει κούραση και απογοήτευση από την ήττα 2-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο για το Champions League, καθώς φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Το βράδυ της Δευτέρας (11/10) η ΑΕΛ και η Λαμία θα ρίξουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα την αυλαία της 10ης αγωνιστικής σηματοδώντας ταυτόχρονα διακοπή δύο εβδομάδων στο πρωτάθλημα, αφού ακολουθεί διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων στην προκριματική φάση του EURO 2020.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

  • 15:00 Άρης - Αστέρας Τρίπολης --NS1--
  • 17:00 Ξάνθη - Πανιώνιος --ΕΡΤ--
  • 17:15 Ολυμπιακός - Ατρόμητος --NS2--
  • 19:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ --NS1--

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις