Χέρι-χέρι «Μπάρτσα» και Ρεάλ, χατ τρικ Μέσι

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 23:55
A- A A+

Η Μπαρτσελόνα ήταν για άλλη μια φορά «υποτονική», αλλά είχε τον Λιονέλ Μέσι να εκμεταλλεύεται κάθε στατική φάση και έφτασε στη νίκη απέναντι στη Θέλτα με 4-1.

Ο «ψύλλος» πήρε την ομάδα του από το χέρι και την ξανάφερε στην κορυφή, όπου είχε βρεθεί μόνη για λίγη ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μέσι άνοιξε το σκορ με πέναλτι και «απάντησε» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον ίδιο τρόπο στον Ολάθα, ο οποίος είχε ισοφαρίσει με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Στο 48΄ ο απίστευτος Αργεντινός ξανάστησε την μπάλα περίπου στο ίδιο σημείο και ανάγκασε τον Μπλάνκο να τη μαζέψει για τρίτη φορά από τα δίχτυα του, φτάνοντας στο χατ-τρικ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85΄ ο Μπουσκέτς, διώχνοντας κάθε άγχος αφού η ομάδα της Γαλικίας ήταν επιθετική και είχε ευκαιρίες για να μειώσει.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το σαρωτικό 6-0 επί της Γαλατάσαραϊ στο Champions League, η Ρεάλ έκανε επίδειξη δύναμης και στο «Ιπουρούα», καθώς συνέτριψαν 4-0 την Έιμπαρ.

Οι Μαδριλένοι «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο ημίωρο, όταν προηγήθηκαν 3-0 με δύο γκολ του Μπενζεμά (το ένα με πέναλτι) κι ένα του Σέρχιο Ράμος (επίσης με πέναλτι), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά

  • Αλαβές-Βαγιαδολίδ  3-0 (26΄ Χοσέλου, 32΄ Πίνα, 75΄πεν. Λούκας Πέρεθ)
  • Βαλένθια-Γρανάδα  2-0 (74΄ Βας, 90+7΄ Φεράν Τόρες)
  • Έιμπαρ-Ρεάλ Μαδρίτης  0-4 (17΄, 28΄ πεν. Μπενζεμά, 20΄ πεν. Σέρχιο Ράμος, 62΄ Βαλβέρδε)
  • Μπαρτσελόνα-Θέλτα  4-1 (23΄ πεν., 45΄+3, 48΄ Μέσι, 85΄ Μπουσκέτς - 42΄ Ολάθα)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις