«Σκόπελος» ΟΦΗ απειλεί τον ΠΑΟΚ

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 13:10
UPD:13:17
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Με δύο συναντήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, καθώς ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17:15) στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και ο ΟΦΗ τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο (19:30).

Πολύ σημαντικό είναι το πρώτο χρονικά παιχνίδι, τόσο για την ομάδα του Βόλου όσο και για τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες, αφού μέτρησαν τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους.

Ο Βόλος είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα (τρεις νίκες και έξι ήττες). Ο Παναιτωλικός είχε πέντε ήττες στο ξεκίνημα και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έκανε τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη  της Λαμίας τη Δευτέρα επί του Βόλου, ενώ οι δύο αντίπαλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι απόψε για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ είναι η πέμπτη ομάδα, που επισκέπτεται φέτος τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ελπίζοντας να γίνει η πρώτη που δεν θα φύγει με άδεια χέρια.

Ο ΟΦΗ έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και όλες με δύο τουλάχιστον γκολ διαφορά. Είναι αήττητος στα οκτώ τελευταία ματς στην έδρα του, μετά την ήττα από τη Λαμία στις 18 Φεβρουαρίου, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ακόμη, με 19 γκολ ο ΟΦΗ έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με πρώτη αυτή του ΠΑΟΚ, που έχει βάλει 20 γκολ. Στη Λάρισα ήταν η πρώτη φορά στη σεζόν, που έχασε αγώνα αφού προηγήθηκε στο σκορ.

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε άλλα δύο γκολ από τον Παναθηναϊκό, μετά από δύο αγώνες, που είχε κρατήσει το «μηδέν». Τώρα έχει δεχτεί 11 τέρματα σε εννέα παιχνίδια, μόλις τρία λιγότερα από τα 14 που δέχτηκε σε όλο το περσινό πρωτάθλημα. 

Στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Σεπτέμβρη  του 2018 για πρώτη φορά μετά από τρεις επισκέψεις. Ο ΟΦΗ έχει μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες σε αυτά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις