Πόλο: Απόλυτος Ολυμπιακός στο Champions League

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 21:32
UPD:21:33
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Με το απόλυτο νικών συνεχίζει ο Ολυμπιακός στο Champions League των Ανδρών, μετά και την αποψινή νίκη του στην Ουγγαρία επί της Τσόλνοκι με 8-7 που τους κράτησε μόνους στην κορυφή του Α΄ ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 4-2 και 5-3 με Γούνα και Μίτροβιτς, αλλά δύο γκολ του Ντράσοβιτς έφεραν την ισοφάριση, για να προηγηθούν στο ημίχρονο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου 6-5 με τέρμα του Μυλωνάκη.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός, με άμυνα «μπετόν αρμέ» κράτησε τους γηπεδούχους στο ένα γκολ και προηγήθηκε 8-6 με σκόρερ τους Μίτροβιτς και Κάκαρη σε κόντρα. 

Στην τελευταία περίοδο ανέλαβε δράση ο τερματοδφύλακας Ζερδεβάς, ενώ αμυντικά η πειραϊκή ομάδα έβγαλε αλώβητη τρεις φάσεις με παίκτη λιγότερο. Στην επίθεση, όμως, δεν βρήκε τρόπο να κλειδώσει το παιχνίδι, που έγινε ντέρμπι όταν ο Ντόρι μείωσε σε 8-7, 1΄25΄΄ πριν τη λήξη.

Ο Ολυμπιακός πήρε αποβολή, αλλά το σουτ του Γιόκοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι και στα 22΄΄ πριν το τέλος οι διαιτητές απέβαλαν τον Μουρίκη, αλλά ο Ντράσοβιτς αστόχησε.

Για τον Ολυμπιακό έπαιξαν οι Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις