Επανεκκίνηση στην Ευρωλίγκα επιζητεί με Εφές ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 12:21
UPD:12:35
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Την Αναντολού Εφές υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός (7/11, 21:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι», σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές έχουν πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα και βρίσκονται στο 2-4, ενώ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ρεκόρ 4-2.

Απέναντι σε ένα πλήρες συγκρότημα, που πέρυσι κατόρθωσε να φτάσει στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης και να παίξει στον τελικό, χάνοντας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου  για δεύτερη συνεχή αναμέτρηση, αλλά στη δωδεκάδα θα είναι ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις από την Τρίτη (5/11).

Ο Λιθουανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Κεστούτις Κεμζούρα, εξήγησε πως η τουρκική ομάδα είναι μία από τις κορυφαίες σε επίθεση και ταλέντο και υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παίζουν σε κάθε παιχνίδι στο 100%.

«Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες σε επίθεση και ταλέντο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα γκαρντ τους (Μίτσιτς, Λάρκιν, Σιμόν) που δημιουργούν και σκοράρουν, αλλά εμείς πρέπει να τους το κάνουμε δύσκολο. Στην επίθεση, πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και σταθεροί, όχι όπως με τη Μακάμπι. Θέλω να βγάλουμε περισσότερη επιθετικότητα και συγκρότηση», τόνισε ο Κεμζούρα.

Όσο για την κατάσταση των Ρότσεστι και Ριντ; «Βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, μπαίνουν περισσότερο στη φιλοσοφία της ομάδας. Δεν είναι σε καλή φόρμα ακόμη, είναι λογικό, αλλά είναι περισσότερο έτοιμοι και θα μας βοηθήσουν πιο πολύ, σε σχέση με το πρώτο ματς. Χρειάζονται γενικά χρόνο όμως».

Παράλληλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ελπίζει στην «αφύπνιση» του εγωισμού των παικτών του, μετά τη βαριά εντός έδρας από τη Μακάμπι: «Πιστεύω πως θα γίνει. Δεν γίνεται αλλιώς. Πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι στο 100%. Αποτύχαμε στο προηγούμενο ματς και μάλιστα μπροστά στους οπαδούς μας. Μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά πρέπει να κάνουμε πράγματα στο παρκέ και να μιλήσουμε με πράξεις και όχι με λόγια».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις