Το διαχρονικό μπουφάν πιλότου σώζει τις περιστάσεις

Smooth aviator
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 11:42
UPD:11:42
In Icons We Trust
A- A A+

Σε αρκετές ντουλάπες βρίσκεται – ίσως και από τη δεκαετία του 1990 ή και μεταγενέστερα – ένα «μπουφάν πιλότου».

Το aviator, όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Φέτος, μάλιστα, παίζει έναν καταλυτικό ρόλο στο casual chic προφίλ των χαλαρών εμφανίσεων, παίρνοντας τη θέση του στο σήμερα.

IN ICONS WE TRUST

· Μην φοβηθείτε να το φορέσετε με δομημένα υφάσματα, όπως ένα κοτλέ πουκάμισο ή ένα τζιν παντελόνι, καθώς η τραχύτητα του πάει πολύ.

· Ένα μαλακό, μάλλινο παντελόνι που θυμίζει φόρμα, θεωρείται ό,τι πρέπει για να ισορροπήσετε την άκαμπτη, αρρενωπή εικόνα που βγάζει το μπουφάν πιλότου.

· Τα απόλυτα κομμάτια αγαπούν τις τολμηρές χρωματικές παλέτες. Επενδύστε σε έντονα χρώματα - εδώ τον ρόλο καλύπτει ιδανικά το πουκάμισο - για να υποστηρίξετε καταλλήλως το δυναμισμό του μπουφάν σας.

· Ένα ζευγάρι περιποιημένα sneakers ταιριάζει με την πιο casual εκδοχή του λουκ. Εάν επιθυμείτε ένα πιο κομψό αποτέλεσμα, τα brogues ή τα δετά μποτάκια δείχνουν υπέροχα.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Δερμάτινο μπουφάν, κοτλέ πουκάμισο και παντελόνι από μαλλί Tommy Hilfiger. Όλα διαθέσιμα από τις Tommy Hilfiger Boutiques.

Sneakers Salvatore Ferragamo. Διαθέσιμα από τα καταστήματα Καλογήρου και από τη Salvatore Ferragamo Boutique.

Πηγή: In Icons We Trust
Ακολουθήστε τη σελίδα @hdavlas στο Instagram και κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή