Δοκιμασία στο Μόναχο με την «πληγωμένη» Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 12:33
UPD:19:41
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Λίγες ημέρες μετά τη συντριβή από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη (1-5) η Μπάγερν αντιμετωπίζει απόψε τον Ολυμπιακό (19:55), έχοντας νικήσει στο Φάληρο 3-2 πριν από 2 εβδομάδες, με τους «ερυθρόλευκους» επίσης να προέρχονται από απώλεια στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 4ης ημέρας των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να έχουν υπηρεσιακό τεχνικό τον Χανς Φλικ, μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Νίκο Κόβατς, απόρροια της συντριβής τους.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Νιώσαμε όμως μια πληρότητα γιατί ήμασταν ανταγωνιστικοί. Οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές τώρα βέβαια, παίζουμε εκτός έδρας, έχει πληγωθεί ο εγωισμός της Μπάγερν μετά το πολύ κακό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να γράψει Ιστορία σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πλανήτη.

«Έχουμε φιλοδοξία και θέλουμε να γράψουμε ιστορία στην έδρα της Μπάγερν. Να γράψουμε ιστορία στην Allianz Arena. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά υπάρχουν. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε», υπογράμμισε.

Από την πλευρά του, ο (υπηρεσιακός) Χάνσι Φλικ έχει καλή άποψη για τον Ολυμπιακό. Όπως είπε «είναι μια συμπαγής ομάδα, με καλό παιχνίδι από τα άκρα. Μπορούν να μεταφέρουν καλά το παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο και είναι καλοί στις αντεπιθέσεις. Έχουν 2-3 πολύ καλούς σε ατομικό επίπεδο παίκτες. Το νούμερο 8 (Γκιγέρμε) έχει ξεχωρίσει στα περισσότερα παιχνίδια».

Ο Φλικ αναμένεται να ξεκινήσει τους Νόιερ, Παβάρ, Ντέιβις, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Τιάγκο, Κίμιχ, Κουτίνιο, Γκορέτσκα, Μίλερ και Λεβαντόφσκι και ο Μαρτίνς με τους Σα, Ομάρ, Σεμεδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρα, Γκερέρο.

Διαιτητής θα είναι ο Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι, βοηθοί οι συμπατριώτες του Ομπούκοβιτς και Σιέκα, τέταρτος ο Γιάκουμπικ, ενώ στο VAR θα είναι ο Ισπανός Ερνάντεθ και ο Πολωνός Κβιατκόφσκι.

Στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου, ο Ερυθρός Αστέρας ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί για μια ακόμη φορά την έδρα του καθώς φιλοξενεί την Τότεναμ (22:00), που φαίνεται πως βρίσκει και πάλι ρυθμό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις