Έτοιμος να μπει στο χειρουργείο ο Λεβαντόφσκι

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 13:37
UPD:13:41
REUTERS/MICHAEL DALDER
A- A A+

Μετά την απόλυση του Νίκο Κόβατς, άλλη μια άσχημη είδηση ​​για την Μπάγερν Μονάχου: ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα υποβληθεί σε επέμβαση στη βουβωνική χώρα για να λύσει ένα μικρό πρόβλημα που τον βασανίζει από καιρό.

Ο Πολωνός «μπόμπερ» θα μπορούσε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ήδη από το επόμενο σαββατοκύριακο, δηλαδή μετά τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ και, φυσικά, ύστερα από τον αυριανό με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της Bild, ο Λεβαντόφσκι θα μείνει εκτός δράσης για μέγιστο διάστημα 10 ημερών, εξ ου η ιδέα παίκτη και συλλόγου να εκμεταλλευτεί το διάλειμμα για τις Εθνικές ομάδες.

Ο «Λέβα» κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για τις αναμετρήσεις του Νοεμβρίου,στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, αλλά ua μπορούσε να απαντήσει αρνητικά στην κλήση, προκειμένου να κάνει την επέμβαση.

Εναλλακτικά, η εγχείρηση θα μπορούσε να αναβληθεί, καθώς η Μπάγερν φέτος έχει βρεθεί να κυνηγά στην κατάταξη και ο Λεβαντόφσκι είναι πολύτιμος, αφού έχει ήδη φτάσει στα 20 γκολ σε 16 αγώνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις