Bee Gees: Ετοιμάζεται κινηματογραφική βιογραφία του θρυλικού συγκροτήματος

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 08:02
A- A A+

Μετά τις επιτυχίες των ταινιών για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι και του Έλτον Τζον, στα σκαριά βρίσκεται μια ταινία για την πορεία στο μουσικό στερέωμα των Bee Gees -των αδελφών Μόρις, Ρόμπιν και Μπάρι Γκιμπ, που απάρτιζαν το δημοφιλές γκρουπ.  

Υπεύθυνος για την παραγωγή της ταινίας, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ο Γκρέιαμ Κινγκ, παραγωγός του «Bohemian Rhapsody», της κινηματογραφικής βιογραφίας του Φρέντι Μέρκιουρι που υπήρξε τεράστια επιτυχία, κατακτώντας συγχρόνως και τέσσερα βραβεία Όσκαρ, με κυριότερο το βραβείο α΄ αντρικού ρόλου για τον πρωταγωνιστή Ρέμι Μάλεκ.  

Στην παραγωγή συμμετέχει και η Paramount Pictures, η εταιρεία διανομής του «Rocketman», της φετινής κινηματογραφικής βιογραφίας του Έλτον Τζον.  

Το διάσημο συγκρότημα των Bee Gees -με πωλήσεις δίσκων που έχουν υπερβεί τα 220 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο- είχαν δημιουργήσει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, οι αδελφοί Γκιμπ. Από τα τρία αδέλφια, μόνο ο Μπάρι παραμένει στη ζωή -ο Μόρις πέθανε το 2003 και ο Ρόμπιν το 2012. 

Προτεινόμενα για εσάς