Με... υπογραφή Ολιβέιρα, η ΑΕΚ 3-2 τον Ατρόμητο

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 21:39
UPD:21:42
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Ματς απαγορευμένο για καρδιακούς έγινε στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ κατάφερε με γκολ του Ολιβέιρα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να επικρατήσει με 3-2 του Ατρόμητου, που είχε ισοφαρίσει στο 89΄.

Μία εβδομάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, η Ένωση κατάφερε να βγάλει αντίδραση κι έστω κι αν γύρισε το ματς με δύο ολέθρια λάθη του γκολκίπερ των Περιστεριωτών, Μανδά (ιδιαίτερα το 2-1 ήταν «δώρο» στον Ολιβέιρα), έφτασε στη νίκη-βάλσαμο. Νίκη που την έφερε στην τρίτη θέση της κατάταξης της Super League μετά από 9 αγωνιστικές.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν στο σκορ στο 20΄. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, ο Μανούσος εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Ανδρούτσος σε ανατροπή του από τον Οικονόμου. Ο Τσιντώτας απέκρουσε, αλλά ο εκτελεστής του πέναλτι πρόλαβε τους αμυντικούς και έγραψε το 0-1.

Στο 62΄ η ΑΕΚ ισοφάρισε όταν, από σουτ του Ολιβέιρα, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Μανδά για να καταλήξει στα δίχτυα (αυτογκόλ).

Στο 71΄ ο νεαρός Μανδάς υπέπεσε σε τραγικό σφάλμα, χαρίζοντας ουσιαστικά στον Πορτογάλο ακόμα ένα γκολ και στην ΑΕΚ το προβάδισμα.

Στο 89΄ ο Ανδρούτσος ισοφάρισε με προβολή από κοντά, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολιβέιρα έγραψε το 3-2 μετά από κόρνερ του Λόπες και κεφαλιά του Μάνταλου.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις