Η ανόητη ενέργεια του Σον «στέρησε» το «διπλό» στην Τότεναμ

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 20:53
UPD:21:31
REUTERS/ANDREW YATES
A- A A+

Για τέταρτο σερί ματς στην Premier League έμεινε χωρίς γκολ η Τότεναμ.

Αν και η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κρατούσε το «τρίποντο» στα χέρια της μέχρι το 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, τελικά η Έβερτον κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τοσούν (είχε περάσει αλλαγή στο 68΄) και να «σώσει την παρτίδα» στο «Γκούντισον Παρκ».

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους «κανονιέρηδες» ήταν ο Σον, ο οποίος εν πολλοίς ήταν αυτός που δεν επέτρεψε στην ομάδα του να φύγει με το «τρίποντο»!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League προηγήθηκε με γκολ του Ντέλε Άλι στο 63΄, αλλά στο 79΄ ο Κορεάτης έκανε «δολοφονικό» τάκλιν στον Άντρε Γκόμες, που αποχώρησε με φορείο και υπάρχουν φόβοι για «χοντρή» ζημιά.

Ο Σον αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, το ματς διακόπηκε για πολλή ώρα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει 12 λεπτά καθυστερήσεις και στο 98΄ η Έβερτον να φθάσει στην ισοφάριση.

Η σύνθεση που παρέταξε ο Ποκετίνο: Γκασανίγκα, Οριέ (88΄ Φόιθ), Ντέιβις, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Σισοκό, Ντομπελέ (73΄ Λο Σέλσο), Άλι, Ερικσεν (90΄ Σεσενιόν), Σον, Μόουρα. 

Με τα γκολ του Τσανκλάρ Σογιοντσού στο 57' και του Τζέιμι Βάρντι στο 88ο λεπτό, η Λέστερ επιβεβαίωσε τη φετινή δυναμική της, επικρατώντας στο Λονδίνο της Κρίσταλ Πάλας με 2-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις