Μπάγερν: Σε δύσκολη θέση ο Κόβατς

Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 10:38
UPD:14:41
REUTERS/KAI PFAFFENBACH
A- A A+

Το ερώτημα «υπάρχει θέμα προπονητή στην Μπάγερν;» μετά το διασυρμό από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δεν μπορεί να απαντηθεί μετά βεβαιότητας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κροάτης τεχνικός δεν απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στην Bundesliga και τα σενάρια για το μέλλον του είναι λογικό να πληθαίνουν.

Επίσης είναι αλήθεια ότι ο Κόβατς αμφισβητείται εδώ και καιρό και δεν αποκλείεται το 5-1 στην Φρανκφούρτη να αποτελεί την «αντίστροφη μέτρηση» για το τέλος της συνεργασίας του με τους «Βαυαρούς» μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τον πάγκο με δική του πρωτοβουλία: «Δεν τα παράτησα πέρυσι, ούτε και θα το κάνω τώρα. Για το αν υπάρχει ο θέμα προπονητή καλύτερα να ρωτήσετε την διοίκηση» ήταν η απάντησή του όταν του τέθηκε η ερώτηση για το αν ανησυχεί για την παραμονή του μετά την βαριά ήττα από την Αϊντραχτ.

Τα δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν ότι κριτήριο για το μέλλον του Κόβατς θα παίξουν τα δύο ματς που ακολουθούν, με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη για το Champions League και το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος με την Ντόρτμουντ το Σαββατοκύριακο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις