Ο Αστέρας «βύθισε» ακόμη περισσότερο την Λαμία (4-1)

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 21:24
UPD:21:34
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν άνετα με 4-1 της Λαμίας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 8ης αγωνιστικής της Super League και βελτίωσαν ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση.

Χωρίς νίκη μετά από 8 ματς παραμένουν οι Φθιώτες, που τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Δημούτσου στο 69΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στα τέλη του ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου, όταν οι γηπεδούχοι πήραν... αέρα δύο τερμάτων και με τη ψυχολογία στα ύψη έφτασαν στην δεύτερη εντός έδρας επιτυχία τους και τρίτη στο πρωτάθλημα, μετά το 1-0 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη την περασμένη αγωνιστική.

Ο Σουάρες έβαλε μπροστά τον Αστέρα στο 21΄, αλλά στο 36΄ ο Ασίγκμπα έφερε το ματς στα ίσια. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπαράλες έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να γίνει το 3-1 στο 52ο λεπτό με τον Τασουλή. Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του ματς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-1).

Οι όποιες προσπάθειες των παικτών της Λαμίας για να μειώσουν σε 3-2 και να ξαναμπούν στο ματς εγκαταλείφθηκαν μετά το 69ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δημούτσος.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις